Gazdikereső négylábúak a Madárkórházban

 
 
 

Két kiscica és két kutyus várja a hortobágyi Madárkórházban leendő gazdiját.

Mivel elsősorban madarak tartására vagyunk berendezkedve, örökbefogadásuk igen csak sürgőssé vált. A két cicát pillanatnyilag egy nagyobb ketrecben, a két kutyust pedig egy pár négyzetméteres előtérben tudtuk elszállásolni éjszakára. Holnap még nem tudjuk, hogy lesz…

Teofil
Teofil négy hónapos fiúcica. Hortobágyon, egy bolt előtt tették ki volt gazdái. Barátságos, játékos, minden közeledést szívesen vesz.

Nyikita
Nyikitát – aki körülbelül öthetes kisfiú – egy hajdúböszörményi óvoda udvarába dobták be. Nemcsak küllemben, hanem tulajdonságait tekintve is hasonlít Teofilhoz, aki rögtön pártfogásába vette őt.
Kuruc
Kurucot egy héttel ezelőtt a hortobágyi COOP üzlet előtt tették ki egy autóból. Néhány napig koldulásból élt. Nagyon barátságos, négy-öt hónapos, kopó jellegű keverék fiú kutyus.
Talpas1
Talpas egy hónapig kóborolt a pusztában. Volt gazdái a hídivásár idején dobták ki egy autóból. Fiú, egy évesnél fiatalabb, keverék – leginkább német juhászra hasonlító –  barátságos, nagy mozgásigényű kutyus.

További információt ad: dr. Szendrei Eszter a 30/8984-938-as vagy a 30/535-6484-es telefonszámon, illetve a szendrei.violaeszter@gmail.com e-mail címen.

Kérem, juttassák el minél több emberhez a cicák és kutyák kérését. Sajnos, a Madárkórház nem alkalmas hosszabb ideig való itt-tartásukra. Ideiglenes befogadónak is nagyon örülnénk.

A Madárkórház munkatársai nevében előre is köszönöm olvasóink segítségét!

Szendrei Eszter

Támogatásával Ön is hozzájárulhat, hogy még több madár kerülhessen vissza egészségesen a természetbe!
Madárkórház Alapítvány, adószám: 18557899-1-09

Rendelkező Nyilatkozat a személyi jövedelemadó 1+1%-áról:

rendelkező nyilatkozat 1+1%-ról

Bankszámlaszám: HU50 59900029-10001868-00000000, Takarékbank

Támogasd erőfeszítéseinket online, bankkártya segítségével!

Friss híreink

A Pusztadoktor Magazinból

  • Darvak nyomában

  • A Hortobágyi Nemzeti Park címermadara, a daru a magyar néphagyományban kiemelt jelentőséggel bír, krúgatása az ősz egyi[...]
  • Szárnyat adó százalékok

  • Különös év ez. Olyan húsba vágó, félelmekkel teli, mondhatni tragikus. Mi lesz holnap? Sejti valaki? Ami most jött, azé[...]

Betegeink